November

29F3E259-BEE4-423F-8379-9EC996D1E1C5

 

9EE2FC10-A056-4444-8DF3-0CA8E0EA2358

 

DBDA5BFF-618D-4409-9689-8C06E9BEE3C4

Det blev tyvärr ingen halloween fest i onsdags på skolan. För få hade anmält sig. Tråkigt men så är det!

Ja, jag har varit borta från bloggen igen… Men det är för att jag inte gör så mycket. Tror inte det är så kul för er att veta vad jag äter eller hur länge jag sover. Därför gör jag en sammanfattning på x antal dagar så får man mer ut av det. Jag lägger all min tid nu på pluggandet. Man orkar inte att hålla ett högt tempo med massa aktiviteter efter skolan och för lite sömn. Någon gång måste man andas, ta det lugnt och inte göra så mycket. Eller ja, pluggandet kräver ju en hel del som sagt…

Det har tyvärr varit dåligt väder hela veckan och det ska fortsätta så ett tag! Regnar, åskar och blixtrar utan dess like. Därför har jag valt att plugga hemma. Det är utmärkt att sitta i skolan, älskar att sitta på takterrassen men när det regnar är det ingen höjdare. I klassrummen och i baren är det kallt så nu klagar jag på det. Innan var det för varmt, haha!

Tisdag efter skolan så gick jag och fyra från klassen och käkade lunch tillsammans. Sen blev det såklart glass till efterrätt…

I torsdags var vi lediga då det var helgdag här i Italien. Skönt! Gjorde inte så mycket den dagen då det regnade konstant, så jag höll mig inomhus. Kollade lite Netflix och pluggade lite.

Men i fredags var det skola och det var skönt att komma ut och träffa klassen igen.  Tycker verkligen om min klass och det vi gör tillsammans, roliga övningar, diskussioner och dialoger. Jag fick otroligt mycket beröm av min lärare och mina kursare. Jag blev så glad att jag svävade på rosa moln under hela eftermiddagen…

Lördags trotsade jag regnet och gick hemifrån innan lunchtid. Gick bara runt i stan, kollat butiker och tittat på olika historiska platser. Efter att har varit ute ganska länge så valde jag att gå hem och vila och torka.

Var hemma ca en timme sen var jag tvungen att gå ut igen. Gick knappt att vara i lägenheten vissa dagar då barnen i familjen är hemma. Barnen skriker, smäller i dörrar, kastar saker på varandra osv. Jag var bara tvungen att lämna. Käkade middag på en nyöppnad restaurang. Mysig och god mat. Alltid trevligt att testa nya restauranger. Tror att jag kommer tillbaka!

Idag (söndag) så gick jag och käkade lunch, köpte mig en varm jacka då det är kallt här nu. Ca 20 grader och regnar hela tiden. Tror att jag har vant mig lite vid vädret här nere så för mig så är det kallt nu. 20 grader är ju egentligen en svensk dålig sommar men om man har haft nästan 40 grander fram till mitten på oktober så är det en stor skillnad!!

Imorgon är det skola och jag är riktigt taggad på det!

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>