superbra vecka!

099F4724-2987-468B-BDD9-8724C660BBB1

 

6BAF8168-7F22-40AA-B2E7-5BE188AEF601

Torsdag

Går bara bättre och bättre i skolan. Men kompisarna börjar bli allt surare o tradigare… Vad är det som händer?

Jag bestämde mig för att gå till Eataly och käka lunch och handla. Käkade en god pasta, och köpte med mig hem saft, sylt, frukt och massa annat gott. När jag kom hem så satt jag med läxorna.

Äntligen fredag men jag tycker samtidigt att det är så kul i skolan nu så helg behövs inte för min del. Får mycket positiva kommentarer över att jag har utvecklas mycket bara den senaste veckan. Blir så glad.

Eftermiddagen gjorde jag inte så mycket men på kvällen tog jag en promenad. Köpte en glass och gick till fontana di trevi. Skönt att gå ut senare på kvällen. Luften är friskare då och inte så mycket människor som trängs för att kasta ett mynt eller ta en selfi-bild.

Nu kunde man faktiskt njuta av arkitekturen, denna otroliga plats. Jag tröttnar aldrig och blir bara ännu mera nyfiken på att lära mig så mycket som möjligt av den italienska arkitekturen men också historien.

 

Idag har det varit en riktig slappe dag. Fast jag gillar skolan så var det ganska bra med helg.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>