Mot rätt håll

C790834C-767E-444E-AF75-B54C4FE6A824

 

D49DCD04-7FDF-44D5-AEC5-98EF14EDCB3B 3B3805F2-5D9B-4A7C-9B55-231543C1B7CE

Tänk att det redan är ”Lill lördag”.

I måndags gick det riktigt bra i skolan! Fick många positiva komplimanger både från läraren men också elever från klassen. Jag har ett bra uttal och en bra melodi. Italienarna pratar för det mesta i melodier. Och jag har hört från många att det ligger mer ”naturligt” hos mig än för många andra. Riktigt roligt att höra och man får ännu mer kraft och energi till att plugga mer!

På kvällen mötte jag upp Esther & Esther. Den ena går på Dilit och kommer från Spanien. Den andra har pluggat på Dilit men pluggar på ett universitet nu i Rom och hon kommer från Österrike. Vi tog en drink på en bar som ligger vid metron Cavour. Super trevligt!

Tisdag gick det bra i skolan. Kanske inte lika bra som i måndags men verkligen inte dåligt heller. Känner inte riktigt för att umgås med folk efter skolan för alla var så sura. Så jag åkte hem och pluggade. Träffade sen några från skolan på kvällen vid Oishi som är en sushi restaurang. Tredje gången jag är där och jag älskar verkligen maten, atmosfären och den goda servicen.

Käkade såklart glass efteråt sen begav jag mig hem.

Idag, onsdag så gick det helt okej. Går verkligen upp och ner men jag känner att jag förstår mer och mer för varje dag. Det är bara grammatiken som är så komplicerad att förstå sig på…

Kände även samma sak idag. Vissa av kompisarna verkade så sura och jag orkar inte umgås med människor som suger energi och gör att jag får dåligt humör. Så då väljer jag hellre att vara själv än att de får mig att bli sur eller irriterad.

Eller är det jag som är överdrivet överlycklig varje dag för att jag följer min dröm och gör det jag har velat göra så länge… jag kan bara inte sura…

Imorgon vet jag inte vad som händer. Om de fortfarande är på dåligt humör så funderar jag på att gå till Eataly (som ligger i Piramide). Käka där och bara gå runt och titta. Kanske till och med åker in till termini och går på bio. Det hade varit kul!!

Återkommer om vad som händer imorgon!

Kram

-P

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>