Helgen

15E02E18-588C-4594-A330-5B0B2C7775C6 87CB2FE5-E34F-41A0-8ACF-A67BC722097F 76496B54-35DA-4C9B-9AFD-71393663B404 A8A11EC3-B712-461B-9B3D-9B4B93A8233F 926E5AA5-2D31-4179-8BAD-8C63391EF66E

Det gick väldigt bra i skolan i fredags. Det är en härlig känsla när man har flyt och känner att det går bra! Efteråt så gick jag och Andreia  till ett museum. Där köpte vi biljett och fick också då inträde till tre andra museum. Så vi tog två museum på fredagseftermiddagen. Vi spenderade alltså fem timmar på museum och till slut såg allt likadant ut. Jag åkte hem vid 18tiden och vilade. Klockan 20.00träffade jag Andreia på Termini för att sedan gå tillsammans till san Lorenzo. När vi kom dit var redan sex andra där från skolan och efter ett tag kom ytterliga två. Aperol spritz och god italiensk öl blev det. Jag gick därifrån ca 01.15 för att hinna med sista metron hem som går kl. 01.30.

Lördagen spenderades med en lång sovmorgon. Det var behövligt. Vid 13 kom jag äntligen ut från lägenheten, fick luft och sol!

Jag gick in mot ”shopping gatorna” som sträcker sig från Piazza Venezia och Piazza di Spanga. Tog en tryffelwrap till lunch och såklart glass. Kom hem runt 19 bytte om snabbt för att sen hänga med familjen och hennes kompisar på en restaurang i närheten för att den äldsta dottern fyllde 13 år. En typisk ”Rom” restaurang och mycket god pizza. Efter tårtan drog jag vidare… Tog tunnelbanan till Termini, gick därifrån till san Lorenzo (igen? Det är billigt där). När jag kom tid (ca 22 tiden) så satt ett helt gäng där från skolan. Tror vi var 15 st. Roligt hade vi det. Vi snackade om det italienska språket, alkohol, musik, parfym och massa annat. Tolvslaget gick vi mot Yellow bar, dansade och drack öl och drinkar. Dansgolvet var inte det största men det gick och det var mega kul! Att bara dansa, sjunga, skratta!!! Allt känns så mycket bättre.

Vet inte riktigt när vi gick ifrån Y bar men då gick vi till donken. När alla hade fått mat i sig så ville vi alla hem så jag tog bussen. Första och troligen sista bussturen i Rom. Har aldrig varit med om något liknande. Att köra fort på kullersten+ att bussen säkert är 10 år gammal. Men jag kom hem bra och fick äntligen lägga mig i sängen 04.30.

Planen för idag var att gå till de sista museum vi hade kvar på vår bonusbiljett. Fram till kl.16 så gjorde jag inte så mycket utan tog det rätt lugnt. Träffade därefter Andreia och sen gick vi till de två museum vi hade kvar. Efteråt blev det glass på Gorm. Kom hem kl. 20 och ska plugga innan det är dags att sova!

Kram P

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>