Bokhandel

315DF3F7-0A05-4A7F-85CB-EA47BCBEF5CF 1CB2CFC3-9EA9-4AF6-8E8F-9675F7694ADA

 

 

 

Torsdag och denna dag har gått fort…

Det gick bra i skolan idag. Mycket skönt. 

Åkte hem käkade lunch, har snackat med min kusin och kolla på mobilen. Fick ont i mina ögon och huvudet. Tror för att jag satt för länge med mobilen så jag gick ut, tog tunnelbanan och gick till en bokhandel. Köpte mig ett lexikon! Mycket nöjd. Käkade på en restaurang och gick sedan hem. Har pluggat och pratat lite i telefon. 

Imorgon är det fredag… helt sjukt vad fort det går. Har lite planer men som sagt, det ändras också väldigt fort. Så vi får! 

Kram! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>