Eataly + museum

D0099CFE-8AFC-4F0A-87B0-9C1B62A344EF

 

29697CC8-334F-4D8C-80DD-B228B89FDB4E 92C2DCCE-E933-4C7F-99BA-B23F5CCD06CB 7243BF86-A7B2-4290-97A1-1B57A1786907Måndag:

gick det bra i skolan! Tror att helgens pluggande hjälpte mycket. Härligt!

Efter pluggandet åkte jag hem, käkade lunch och pluggade (igen). Kl. 17 träffade jag Andreia vid Piazza Venezia för att gå på ett museum som ligger bakom. Musei Capitolini.

Där gick vi säkert i tre timmar. Tycker det är så häftigt att se hur mycket det finns kvar och att det är bevarat. Kan starkt rekommendera att gå dit om ni är i Rom någon gång. Lägger in några bilder så kan ni se.

Lite innan kl. slog 20 så mötte vi upp Tobias, Peter & Luisa. Vi gick mot eataly (som är ett av mina favoritställe i Rom). Det blev middag direkt när vi kom då alla var så hungriga. Kom hem runt 23 tiden!

Tisdag: så gick skolan lite mindre bra än igår. Men det gör inget. Jag kämpar vidare och hoppas att det går bättre imorgon istället.

Åkte till piazza di Spanga när kl. var 15.30! Mötte upp Andreia, Tobias och Peter. Planen var att vi skulle gå i butiker, käka gelato och bara ha det trevligt! Tobias och Peter lämnade mig och Andreia vid 18 då Peter skulle ta tåget hem till Österrike ikväll så jag och Andreia gick på stan och shoppade. Mötte även Emma inne på Mango, så jag och Emma promenerade från Spanga till Cavour/ Coliuseum där vi sedan gick hem medan A tog metron.

Käkade en sallad och pluggade under tiden!

Hoppas ni får en bra dag! Kram -P

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>