Bästa idén!

9F10C88C-6CA3-4E83-A33E-E2E932D63927

Imorse slapp jag stressa. Kom upp i tid, och sprang till metron som jag hann med direkt. Kom till skolan och det gick bra. Vi hade hörövningar, diskuterade och gick igenom grammatiken igen. När vi hade slutat så snackade jag med Andreia och Hope ett tag. Sedan gick jag och Hope mot metron och vi åkte hemåt. När jag kom hem så käkade jag en sallad. En mycket god sallad! Med tomater, morötter, lök, sallad, salami, mozzarella, krutonger och balsamico! Den bästa salladen jag har gjort själv!

Har städat mitt rum, pluggat, vilat, pluggat (igen), lagat mat och pluggar igen!

Har varit skönt att bara tagit det lugnt idag. Stort sätt gör jag saker varje dag. Så idag var det riktigt skönt att göra mina ”måsten” här hemma. Ett litet rum kan bli stökigt också, men skönt att jag har plockat undan kläder och saker…

Måste även plugga mycket. Min lärare säger det hela tiden! Minst 30 min om dagen. För mig tar det längre tid så jag brukar plugga plugga 2h om jag har tid. Annars blir det 45 min om dagen när jag kommit hem från skolan eller aktiviteter med kompisar.

Älskar verkligen livet just nu. Är så så glad att jag gör denna resan. Bästa idéen jag kommit på!

Kram från en glad Petronella

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>