Söndagschill

D1C90C9F-323F-443F-892A-C5785F804FC0

 

B0AA0A0F-249E-44BC-AB1A-00951A53F9E8

 

FC0E8022-7C0E-4E64-B6BF-61A1F1C9681E

Idag tog jag ytterligare en sovmorgon. Det behövde jag. När jag vaknade gick jag upp och käkade frukost. Under tiden pluggade jag in en hel massa ord och dialoger som vi tidigare gått igenom i skolan. Efter ca två timmars plugg så tog jag en paus, jag var verkligen trött. Det var inte så konstigt då jag pluggade fram till 02 på natten (till söndagen).

Kände mig tung i huvudet så jag knöt mina gympaskor och gick ut. Hade heller inte ätit mer än frukost idag så planen var också att hitta något att äta. Jag gick bort mot marknaden, som jag var på igår. Tänkte att jag kunde äta där eftersom det var en matmarknad. Entrén kostade inget men om man skulle äta så var man tvungen att köpa kuponger. Så jag ställde mig i kö. Tog typ 20 min men när jag väl var framme och skulle köpa så tro det eller ej men då var de slut. Japp, kupongerna var helt slut. Ville man verkligen köpa så fick man vänta i en timme på att marknaden skulle få dessa jäklar lappar. Gick fram och frågade om jag kunde köpa vatten, idag har det varit riktigt varmt. Men då var man tvungen och lämna en kupong som jag inte hade. Så nej, det blev verken mat eller vatten på denna gigantiska marknaden. Dåligt!!! Dålig planering och dåligt bemötande mot kunderna! Så det var bara för mig att gå därifrån (med en hungrig mage). Gick in på en restaurang i närheten och käkade. Gott var det med mat och dricka.

Kände inte direkt att jag ville gå tillbaka till marknaden så jag gick hem. Har vilat och pluggar nu för fullt.

Denna helgen har gått fort men jag har verkligen gjort det jag velat. Tagit det lugnt men också fått plugga.

Fortsatt trevlig kväll!

-P

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>