Marknad

B45DA94F-EC58-4B0D-B8EC-7B7EF63442BE

 

1525FBB5-A2AF-459B-A26A-E334F301C493

 

882BD454-985E-48EE-874B-4A8F334C833A 9A30FE79-C45A-46CB-B833-7475840C608D

I fredags åkte jag direkt hem efter skolans slut. Käkade lunch och pluggade. Kl. 20.00 träffade jag Sebastian, Stuart, Andreia & Peter vid Termini. Bestämde att vi skulle käka middag och sen gå mot San Lorenzo. Men när vi hade ätit färdigt på restaurangen så började det spöregna. Så vi fick ändra planen, eftersom allt i San Lorenzo är ”utomhus”. Så vi bestämde oss för att ta oss tillbaka till Termini där vi köpte varsin glass.

Efter det gick vi till supermarket och köpte vin, öl och bubbel. Begav oss sen mot Andreia och Filipes lägenhet. Vi var 12 st som hade det allmänt gött. Lyssnade på italiensk musik, käkade och drack vin & öl! Kvällen slutade med att jag tog en taxi hem runt kvart över 02. Jag var tvungen att ta en taxi även om det sved i plånboken.  Detta eftersom kollektivtrafiken här i Rom är ett skämt. Tunnelbanan slutar gå 01 och öppnar 05.30. Bussarna går lite när de vill… Men jag kom hem säkert och det är huvudsaken.

Imorse så var jag riktigt trött. Så jag tog sovmorgon och det var riktigt skönt. Har pluggat i stort sett hela dagen. Tog en promenad till en stor marknad som heter Villaggio Coldiretti som ligger vid Circo Massimo. Gångavstånd från där jag bor så jag gick dit. En riktigt stor marknad med massor av mat; kött, ostar, sylt, glass, pizza etc. Kunde se hur kockarna lagade maten med och det var kul att se.

Eftersom det är lördag så får man köpa något gott, så det gjorde jag och gick sedan hem igen. Fortsatte att plugga och tittade lite på film med. Ikväll så gick jag med mamman för en kvällspromenad med hunden Pepe. Vi gick bort mot marknaden. Så mysigt när det är mörkt! Tror jag går bort dit imorgon igen. Det är en riktig stor marknad så såg inte allt.

Många kramar och hoppas ni har haft en bra helg så här långt…


-P

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>