Plugg…

D1742DE0-6C70-436C-845B-51B827376340

 

Torsdag!

Det är tufft i skolan. Grammatiken är så svår och komplicerad att förstå. Hoppas det bara blir bättre och bättre. Min lärare pratade mig med efter skolan och jag blev efter samtalet besviken. Både på henne och på mig själv. Hoppas bara skolan blir bättre imorgon. Jag måste tänka att inte vara så sträng mot mig själv, att jag är bäst och att det ska gå. Jag blir ibland irriterad på folk som inte förstår hur svårt det är att lära sig nytt språk.

När skolan var slut åkte jag och åtta andra från skolan till en restaurang som ligger nära cinecitta. Det restaurangen skulle ha en av Roms bästa Carbonara. Så vi hoppade på metron, väl framme beställde alla Carbonara! Det var gott. Carbonara är inte min favvo men denna var mycket god. Fick även mycket mat så jag blev nästa för mätt.

Jag och Andreia åkte tillbaka till skolan igen efter lunchen för att plugga. Faktiskt väldigt bra. Kommer nog stanna kvar på skolan fler gånger och plugga. Får mer gjort där än om jag pluggar hemma. Då finns det alltid andra saker som är viktigare. Men jag fick gjort mycket. Läst på grammatiken men också arbetsuppgifterna i boken.

Lagade mat och käkade middag vid 19 tiden. Ingen femstjärnig middag direkt men jag blev mätt. Sen fortsatte jag med mitt pluggande. Mycket skönt att ha fått gjort allt och även mycket roligare att plugga med någon!

-P

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>