Fotbollsmatch

961BE538-31BF-4EF5-818E-3E058D2AA82F 6F371C40-7153-4539-B6F3-228743A208FC

 

2BAA4419-394A-4409-9241-BCB1B318577E

 

Ber om ursäkt att jag inte har bloggat men jag har inte haft tid. 

När skolan var slut i tisdags, så gick jag och några från skolan för att köpa biljetter till onsdagens fotbolls match! Tog ett tag innan vi hittade ett ställe vi kunde köpa biljetterna och när vi väl hitta ett ställe så behövde vi ha ID för att biljetterna är personliga. När vi hade köpt biljetterna så gick jag och Andreia och käkade lunch. Efter lunchen så gick vi och åt glass. 

Eftersom jag inte gjorde något i måndags så hade jag skrivit upp mig på en aktivitet. Så när klockan slog 16.20 så åkte vi till Cavour för att titta på en kyrka. 

Väl hemma så käkade hela familjen middag tillsammans. Det blev pasta och massa grönsaker. 

I onsdags efter skolan åkte jag hem direkt. Käkade lunch med mamman. Tog en liten nap och pluggade. Vid 18 så träffades vi hos Andreia & Filipe i deras studentlägenhet för att dricka lite vin och snacka lite innan vi skulle bege oss mot arenan. Rom har kommit på den bästa idén, att bara ha två linjer av tunnelbana. Såklart inte den riktningen arenan ligger… 

Men det var riktigt häftigt att se. Det blev 4-0 till Roma!! Dock blev det riktigt kallt på kvällen men annars var det en bra upplevelse. Man måste bara se en fotbollsmatch om man är i Rom. Så kul att vi åkte dit. Vi var åtta från skolan och det blev en blandning av italienska/spanska. Men bara bra! 

Idag så gick skolan superbra! Förstår mer och mer och känner även att jag kan prata lite mer än innan. Så himla kul när man känner att det går åt rätt håll! 

Efteråt så hängde jag med några andra från skolan. Så kul att umgås med olika människor. Jag följde med då de skulle käka lunch. Hade mycket trevligt!!

Ikväll ska jag träffa några vänner vid San Lorenzo. 

Vi hörs imorgon! 

-P

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>