Myggbett…

1C28E47D-F5F8-4986-BB95-49F7581B1E59

 

48C3C60F-D2FC-48C2-81F8-0AB46AE62502

 

D5B2B3B7-62CF-440B-A527-F3148F5E1FAC

En ny vecka är här…

I helgen fick jag tre myggbett på benen. Ett på vänstra och två högra. Dagen efter, alltså i söndags hade de svullnat upp så de va lika stora som badbollar. Jag har sedan tidigare köpt halva apoteket redan men inget hjälper så jag är inte så sugen på att köpa ytterligare salvor, krämer eller allergitabletter. Imorse kunde jag knappt gå då det gör jätteont när jag skulle till skolan. Då bestämde jag att jag skulle ringa KRY för att få hjälp. Men innan dess så var det skola på schemat. Idag så började det tre nya i klassen. En Tysk en Japanska samt en Amerikanare. Så nu är vi tolv i vår klass och det tycker jag är ett bra antal. Vi jobbade i vår bok, lyssnade på en cd och pratade. Ungefär som varje lektion bruka vara.  När klockan slog 12.20 så gick jag och handlade på Coop. Det blev baguette, vatten & salami. Väl hemma så ringde jag (äntligen) till KRY för att få tips vad jag ska göra med mina myggbett. Efter fram minuter hade jag en lista på nya mediciner jag skulle köpa. Om jag ska vara ärlig så är jag inte alls sugen på att gå in och köpa nya mediciner. Jag tog två kylklampar och lade på de svullna myggbetten och genast blev det bättre!!

Det blev pasta & pesto med tomat, mozzarella och salami till lunch. Det var faktiskt riktigt gott! Jag är absolut ingen höjdare i köket och speciellt inte i det italienska men det blev bra. Efter som jag inte mår bra (p g a myggbetten) så blev det en sovpaus. När jag vaknade bestämde jag mig för att gå ut och köpa glass. Tog ett glass ställe i Piramide. Den var god men man fick mindre glass för samma pris som på mitt favvo ställe Giolitti. Måste gå dit där i veckan! Har varit inne och handlat vatten (igen) & frukost tills imorgon.

Nu sitter jag på en uteservering och dricker en Aperole sprits. Mycket gott! Ska gå hem efter min drink och plugga. Repetera, repetera, repetera. Sen är nog klockan läggdags. Måste säga att det har varit en bra måndag!

Kram till er alla!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>