Roof

58A811A2-786D-40AC-BB36-5BF0035638C8

 

7A52DE03-A242-4DC6-BCD5-AAEFC7B074A1

 

B9F450C2-DF46-4F97-9DD1-A86469F10279

Vi har fått ytterligare en student till i vår klass så nu är vi 16 st och har bytt till ett större klassrum. Men på fredag försvinner en del från min klass och jag håller tummarna att det inte kommer fler till min klass. Tycker att 16 st är för många för att vara i en nybörjargrupp. Men, men vi får se vad som händer nästa vecka. På torsdag ska hela klassen käka lunch tillsammans på skolan. Det ska faktiskt bli trevligt. De har även bra lunch på skolan. Käkade lunch där idag.

Det går sakta men säkert fram med språket. Men det är inte lätt om det är någon som undrar.

Efter skolan idag, när jag, Andreia & Yazmine hade käkat lunch,  så gick vi till Colosseo. Planen var att vi och tre till från skolan skulle dit, men när vi väl var där så var ingen sugen på att stå i kö i timmar för att komma in så vi var inte så taggade på det. Vi gick i stället till en bar som låg på en takterrass. Såå fint det var och så mysigt. Vi delade på två flaskor rosé. Där satt vi i några timmar innan vi alla åkte hem.

Efter en svalkande dusch och klädombyte ska jag snart ge mig iväg igen. Jag ska träffa mina vänner igen vid Piazza Spanga där vi ska hänga på en pub några timmar.

Återkommer om hur pubbesöket var imorgon!

Godnatt

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>