Laga mat

Lite kaos...

Lite kaos…

2F8F1461-6FF4-408C-A80F-2016B12503A5

 

13A65EA8-1613-44D8-98F4-74D3A7D3BFE3

 

En liten sammanfattning om igår på puben jag var på. Tog tunnelbanan till Spanga sen gick jag en 10 min. Kom fram till en liten Brittisk pub med mycket folk. Men vi fick plats och där satt vi och kollade på champions league och snackade. Kom hem vid 00.15 så det var att hoppa i säng direkt. 

Nu har halva veckan gått. Det går bättre och bättre. Måste knipa mig själv i armen att jag faktiskt är här. Tänk att jag har velat göra detta så länga och nu har jag varit här snart i en månad. Galet men så kul och jag trivs så bra här. 

Skolan gick bra idag. 

Så när jag slutade så gick jag och handlade. Jag köpte pasta, pesto, tomat och lite smått och gott. Planen var att jag skulle laga middag hemma idag. Det gick mycket bra och det blev bra. Så jag kommer laga middag hemma mer istället för att käka ute alltid. 

När jag kom hem från affären så sov jag i någon timme. Så skönt och det behövdes verkligen. Har pluggat och lagat mat nu under kvällen. 

Tycker det är lite mysigt att göra läxor. Har faktiskt saknat det lite sen gymnasiet. Skriva, rita, välja vilka färger av pennorna man ska använda osv. Tycker det är lite kul. Är det konstigt? 

Som sagt så har jag inte gjort så mycket idag men ibland så är det också skönt. 

Imorgon ska alla i klassen käka lunch tillsammans så det ska bli roligt. Sen får vi se vad som händer… 

Godnatt säger jag från ett varmt Rom 

-P 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>