Positiv kritik

Här kommer lite blandade bilder!

en blid från förra veckan

en blid från förra veckan

Käkade pizza och drack vin

Käkade pizza och drack vin

En liten paus från bussresan till Pompeji

En liten paus från bussresan på väg till Pompeji

Chie, Andreia & Jag

Chie, Andreia & Jag

Tryfflepasta

Tryfflepasta

Hej!

Blev lite stressigt imorse. Sov inte så bra inatt då jag hostar hela tiden. Så när väl klockan ringde så var det rätt tufft att gå upp. Pga det så kom jag även sent till skolan idag… men det gjorde inget. En gång ingen gång, eller vad säger man?!

Det gick bra i skolan. Känns som jag förstår lite mer. Så skönt. Fick mycket positiv kritik av min lärare och det gör ju att man växer mer.

Efter skolan så fick jag sällskap av två killar från skolan som bor på det hållet jag skulle till. Jag hoppade av på Piazza Spanga. Gick till mitt favvo-wrap ställe. Lika gott denna gången!!

Efter lunchen så blev det glass! Mycket gott som alltid. Sen var det så varmt att jag inte kunde vara ute så jag gick hem! Väl hemma så blev det en lite tupplur. Sen har jag pluggat under kvällen. Har också varit och käkat på en restaurang i mitt område (som vanligt). Tog en tryffelpasta och den var så himla god! Mycket godare än den jag åt i lördagskväll. Dyrt blev det men det får det vara värt ibland.

Nu är jag propp mätt och ska faktiskt byta om, borsta tänderna och försöka sova. Ska förhoppningsvis komma iväg i tid imorgon.

Kram

-P

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>