Avskedslunch

BE3B1104-BC0C-468B-BFF4-4B63DF052544

 

637F4769-E53F-45C5-9FD1-5C485126B6D3

 

BE922216-8FF3-4B6C-9575-FFFDA905ED57

 

Hallo!

Nej, nej, nej. Tror jag håller på att bli sjuk! Fick ont i halsen igår och på kvällen när det var hemmafest hos några killar från skolan så blev det bara värre. Pratar och skrattar nog för mycket. Ett gott betyg kanske men det är så störigt att bli sjuk. Varför just nu?

Skolan gick bra. Bättre idag än i onsdags och igår. Sen hade vi avslutningsfika på rasten eftersom Masashi ska sluta. Så tradigt när fler och fler försvinner. Ändå sjukt att man kommer nära människor på bara 3 veckor. Men Gud så roligt vi har haft det. Efter skolan gick ett gäng för att käka en avskedslunch tillsammans med Masashi.

Åkte hem efter lunchen och har sovit, tittat på film, käkat och bara slappat. Imorgon så ska jag till Pompeji med skolan. Ska bli så kul och spännande. Känner att jag vill vara så pigg som möjligt. Bussen går 08.00 från skolan så det blir tidigare än vanligt.

På söndag ska jag gå en lång promenad. Äta glass, var ett tag sedan nu… Sen såklart, plugga.

Jag skriver imorgon om hur Pompeji var!

Godnatt!

-P 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Avskedslunch

 1. Trevligt att läsa om hur du har det på ditt stora äventyr
  Jag hoppas du snart känner dig bättre och kan njuta av allt du får uppleva!
  Lars

  • Så roligt att du läser min blogg Lars!
   Det är svårt med språket men hoppas det löser sig. Ja, jag ska försöka njuta mer!
   Kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>