Slappdag

D11E756E-0993-46A5-A2E2-1C4594A907EE

 

5618FA34-421E-477C-B0B9-336E906A281B

 

4513A4FA-011E-4A66-B93E-83345C5A56AC

 

Hello!

Skolan gick väldigt bra idag. Det har kommit två nya elever till i min klass idag så nu är vi 15 st. Jag tycker att det är lite för många om jag ska vara ärlig. Som nybörjare är det för mycket men det är inte jag som bestämmer så det är så det är.

Efter skolan så gick jag, Chie & Charlotte och käkade lunch. Sen blev det såklart Gelato!!! Men efter det mådde jag inte bra. Vet inte om det var lunchen, glassen eller något annat men jag mådde inte alls bra. Vi gick tillbaka till skolan för att jag skulle anmäla mig till aperitivo som är imorgon. Jag skulle även fråga om jag och Chie kunde hänga med dagens aktivitet kl. 16.20. Därefter åkte jag hem för en timmes vila tid för att sen ta tunnelbanan tillbaka till skolan. Men jag mådde verkligen inte bra så jag bestämde mig för att hoppa eftermiddagens aktivitet och stannade hemma i stället.

Här hemma så har jag vilat, kollat på film & hjälpt yngsta dottern Sofia med att pyssla. Hon har gjort ett ”kök” av en Ikea-kartong! Så coolt! Roligt att bara umgås med familjen. Har inte gjort det på ett tag nu!

Det som står på schemat innan läggdags är att duscha och förhoppningsvis är jag piggare imorgon.

Imorgon har jag varit här i 2 1/2 vecka. Galet snabbt men Gud så kul det har varit tills nu.

Godnattkramar till er, så hörs vi imorgon!

-P

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>