Marknad

12BB128D-380C-4A4C-B58E-5AB3E7D451EE

 

242FBA11-FD11-447E-BC19-11A523E41476

 

639F028F-AC76-4691-915C-46BDCFD2A5BD

 

EECB77CA-3C79-41BA-B464-67AA2DA2B237

 

BBDD6554-3599-4CA4-B14D-D132C1589F8D

 

Heeej!

Igår (lördag) så gjorde jag inte så mycket. Var och handlade lite vatten och frukost så jag har det hemma nu när en ny skolvecka börjar igen. Senare på eftermiddagen gick jag och tittade i butiker runt Spanska trappan & Fontana di trevi.

Idag så ringde klockan redan kl. 7. Några från skolan och jag skulle gå på en marknad; Piazza di Porta Portese. Denna marknad ligger ca 15 minuter från där jag bor så det blir en fin promenad över floden.

Denna marknad tog aldrig slut. Otroligt mycket folk och otroligt mycket saker. Det blev två kaffepauser med godaste cappuccinon. Det blev riktigt varmt kring lunchtid så då bestämde vi oss för att gå och käka lunch. Det blev sushi! Måste säga de det var väldigt gott. Har inte hängt med sushitrenden alls tidigare men det var gott. Så det var roligt att testa på det!

Vid 16 kom jag hem och sen dess har jag kollat på lite partiledardebatter.

Denna helgen har varit bra! Dock så har det gått väldigt fort. Imorgon är det måndag och det ska bli kul med en ny vecka med nya utmaningar. Jag ser fram emot att lära mig massor av nya saker!

Tack för ni läser min blogg! Glöm ej att kommentera här nedan om tips eller om ni undrar något.

-P

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Marknad

  1. Vad roligt att se bilder på dig och dina vänner. Du ser så glad ut på alla fotografier, det gör mig alldeles varm i hjärtat. Gud vad jag saknar dig min lilla gullunge…

  2. Vad roligt att se bilder på dig och dina vänner. Du ser så glad ut på alla fotografier, det gör mig alldeles varm i hjärtat. Gud vad jag saknar dig min lilla gullunge…
    Vi ses snart …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>