Cinema

91A2488E-7591-47F3-A5A9-29CB8A82B0E2

 

0D0191D4-84AA-4B1A-94FC-6BBF0C38F1A3

 

B0C4E172-D0FE-4623-B02B-B163AA3E9E5A

 

957ABECE-A8EF-42AE-8A8E-FA00E846D919

 

F0080DF3-A2ED-48A5-91D1-68AA29494DB7

 

C2713667-70EF-49CE-B2CA-45A0B125CECB 2C94FABF-741A-41BD-8138-C4D107559324

Ciao!

Aktiviteten i tisdags var rolig. Trevligt att träffa nya människor. Vi var nio deltagare från; Egypten, Holland, England, Tyskland, Japan, Schweiz, Italien och jag från Sverige. Åldern mellan 19 och 60 år. Jag tycker det är coolt att träffa alla dessa människor, människor som har ett gemensamt mål; att kunna det italienska språket!!  Vi drack vin, åt mat och pratade och hade det väldigt trevligt.

Skolan gick bra igår. Har inte mycket mer att säga än så. Tror jag ska titta på film idag med klasskompisarna. Det ska bli kul och spännande!!

Efter skolan igår åkte jag in till Spanga och gick runt och kollande i butiker och åt mat! Hittade ett super fräscht ställe, i någon gränd, där dem sålde wraps. Det var sååå gott och de som jobbade där var så trevliga! Jag kommer definitivt att gå dit fler gånger. Alltid roligt när man hittar något trevligt ställe, långt bort från ”turist-stråken”… Så nu vet jag, man ska leta efter butiker/restauranger i smågatorna.

Var hemma vid fyratiden! Pratade med Francesca och sen blev det en liten nap. Det var så skönt och så behövligt. Vid 19 tiden lämnade vi huset för att åka och titta på bio. Francesca hade frågat mig tidigare om jag ville hänga med och det är ju klart jag vill!! Att kolla på italiensk film … kan ju inte bli bättre. Francesca körde bil dit och jag har aldrig varit med om något liknande. Trafikregler existerar nog inte här. Tror jag håller mig till tunnelbana!! Vi såg en animerad film. Hotel transylvania (i 3D)! Den var rolig, dock så förstod jag inte så mycket men det gjorde inget. Alltid bra att bara sitta och lyssna. Till sist förstår man mer och mer. Det blev lite käk i området och för att inte tröttna på all pizza och pasta så blev det Fish and Chips! Passade mig utmärkt.

Skönt att komma hem, var super trött. Skyller på att det är så varmt, energin är inte den bästa. Måste läsa igenom min läxa innan jag beger mig till skolan i morgon. Har inte gjort den än…

Vi hörs ikväll. Ska försöka att publicera inlägget tidigare.

Ha en bra dag!!

-P

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Cinema

  1. Roligt att läsa om ditt liv i Rom och att du nu trivs!
    Mamma och Sanna besökte oss ikväll i kräftkläder. De är liksom du fantastiska!
    Kram!

    • Vad roligt att höra att ni läser bloggen! Ja, jag trivs riktigt bra nu. Så skönt. Hoppas ni, Mamma & Sanna hade en rolig kväll nu i kräfternas tider! Många kramar till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>